Nu finns toodeloo på Designroom.nu
Nu hittar du ett urval av toodeloos brickor samt kuddfodralet Dots hos Designroom.nu. toodeloo!


toodeloo på facebook

Ny återförsäljare på nätet!

Nu hittar du toodeloos kuddfodral, brickor samt plastmattor hos fina inredningsbutiken ConfidentLiving.se


till butiken toodeloo på facebook

Designmarknad STHLMs Julmarknad 15-16/12!Varmt välkomna till Designmarknad STHLMs julmarknad 15-16/12 som i år äger rum på Stockholms Stadsmuseum vid Slussen mitt i centrala stockholm! Ingång kommer att finnas från shoppingstråket på Götgatan. toodeloo kommer att ställa ut via Nordic Design Collective.

Mer info på: http://www.designmarknadsthlm.se/

toodeloo!toodeloo på facebook

Marabouparken & Rädda Barnens design Julmarknad 2012!
Varmt välkomna till årets design julmarknad den 8-9 december på Marabouparken i Sundbyberg: en helg fylld av julstämning! Här kan man fynda julklappar, delta i trevliga barnaktiviteter, fika och lyssna på julmusik. Upptäck ny svensk design och stöd samtidigt Rädda Barnens verksamhet. Entré 50 kr till förmån för Rädda Barnen. Glöm inte att ta med kontanter!


toodeloo kommer att ställa ut på design julmarknaden. Kom gärna förbi på fika, handla fina klappar till nära och kära eller för att fånga julstämningen!


Mer information på Marabouparken

Plastmatta Kelim svart med i Expressens Leva & Bo september 2012

Smygpremiär: Ny medlem i TP familjen!

toodeloo kommer att premiärvisa vår nya frukostbricka TP i fem färger: röd, svart, mörkblå, mörkgrön samt gul på Formex nu i veckan. Mönstret på brickan har fått sin inspiration ifrån spelet “TP” Trivial Pursuits tårtformade brickor som bildar en cirkel när alla tårtbitar är på plats. Frukostbrickan kommer att finnas i vår webbutik i September.
NYHET!

Nu börjar vi på toodeloo att räkna ner till Formex mässan den 16-19 augusti där vi kommer att premiärvisa våra nya produkter. Vi kommer att smygvisa dem här innan mässan. Först ut är vår matta Kelim i två nya färgställningar: Kelim röd/orange och Kelim ljus/mörk blå.
toodeloo ställer ut på Formex 16-19 augusti
Nu är det spikat: toodeloo kommer att finnas i B-hallen på Formex mässan i Älvsjö i monter B01:36. Vi kommer att visa hela vårt sortiment plus några produktnyheter som vi också kommer att presentera här inom kort.


toodeloo!

toodeloo på facebook

Du kan nu följa toodeloo även på facebook. Klicka på länken nedan för att komma till toodeloos facebook sida:


toodeloo

Toodeloo med på Äntligen hemma mässan!

Toodeloo kommer genom Nordic Design Collective att ställa ut på Äntligen hemma mässan i Älvsjö den 30/3-1/4. Vi kommer att ha med våra brickor, mattor och vaxade tabletter. Mässan är en konsument mässa där man kan handla direkt på plats. Vi kommer att finnas i monter C04:13. Välkomna!