Ute är det nya inne
– varför inte vara ute inne?Tänk dig att du sitter till bords och njuter av god mat på ett fint dukat bord i goda vänners sällskap där stämningen är på topp och så helt plötsligt råkar någon spilla rödvin på den fina bordsduken.


A Nu ser du kanske framför dig hur den trevliga stämningen som nyss infunnit sig istället förvandlas till en gemensam aktion till att försöka sig på uppgiften att rädda duken. Vilket slutligen leder till att hela bordet dukas av, duken hamnar i tvätten och stämningen är upplöst.


B Tänk dig nu istället hur värdinnan, fortfarande lugn och glad, fortsätter konversationen medans hon hämtar disktrasan och torkar bort spillet på duken. ”Olyckan” går obemärkt förbi med bibehållen trevlig stämning.


Varför nöja sig med antingen ett snyggt eller praktiskt hem när man kan få båda delar resonerade vi och ur det föddes toodeloo som betyder ”på återseende”.


Genom att inte låsa oss vid en viss stil eller trend ges det utrymme till inspiration från både dåtid, samtid och från fjärran land. Men ett hem ska också vara praktiskt vilket vi vill bidra till med brickor som tål maskindisk, plastmattor och vaxduk som är avtorkningsbara.


Vårt mål är att du som kund ska kunna leva länge med våra produkter och att de ska underlätta i din vardag!